IT Security Architect Germania

Domenii
Cariera
Locatii
Germany
Expira in 44 zile. Aplicanti: 0

Descriere:

Un arhitect de securitate este persoana care este responsabila pentru mentinerea securitatii sistemului informatic al unei companii. Trebuie sa se gandeasca la fel ca un hacker, deoarece trebuie sa anticipeze toate miscarile si tacticile pe care hackerii le vor folosi pentru a incerca sa obtina acces neautorizat la sistemul informatic. Trebuie sa ramana in permanenta la curent cu cele mai recente evolutii atat la sfarsitul securitatii, cat si la sfarsitul atacului. Multi experti in tehnologia informatiei considera ca cei mai buni arhitecti de securitate sunt fosti hackeri, facandu-i foarte priceputi sa inteleaga cum vor functiona hackerii.
O prima datorie a arhitectului de securitate atunci cand incepe un nou loc de munca este sa inteleaga in detaliu sistemele companiei. Ei trebuie sa invete cine are acces si unde sunt punctele slabe ale sistemelor.

Responsabilitati:

Trebuie sa fie familiarizat cu mediul actual de amenintare, modul in care aceste amenintari pot exploata vulnerabilitatile cunoscute si pot oferi strategii de atenuare in proiectarea si dezvoltarea sistemelor pentru a asigura minimizarea riscului de securitate.
Sa dezvolte, sa puna in aplicare si sa continue sa maturizeze politicile, standardele, practicile si liniile directoare privind arhitectura de securitate, asigurandu-se ca acestea raman aliniate cu obiectivele afacerii, indeplinesc cerintele de reglementare si contractuale si sunt actualizate pentru a aborda modificarile peisajului de risc.
Sa evalueze tehnologiile emergente impotriva arhitecturii de securitate pentru a determina locul in care acestea se completeaza cu lacune, se suprapun cu solutiile existente sau se extind capacitatile.
Solutii de inginerie care sa abordeze echilibrul intre cerintele de afaceri si cerintele de securitate informatica.
Poate lucra independent cu o directie minima si isi poate gestiona sarcina / angajamentul propriu. Functioneaza eficient si precis intr-un mediu rapid.
Ganditor analitic si creativ, un distribuitor bine orientat si detaliat, care lucreaza cu un inalt simt al urgentei.

Cerinte:

    Abilitatea de a inspira echipele sa fie inovatoare in dezvoltarea de noi idei si solutii.
    Certificari din industrie, cum ar fi CISSP, CISA, GSEC, etc.
    Intelegerea aprofundata a principiilor si proceselor de gestionare a riscurilor.
    Experimentati evaluarile de securitate importante ale sistemelor mari, la nivelul intregii companii.
    Experienta minim 5 ani.
    Cunostinte bune de limba engleza sau germana.
    Experti in cele mai bune practici de securitate privind tehnologiile actuale.

Locatii: Dusseldorf, Bremen si Stuttgart

Salariu conform experientei si calificarilor.

Aplicare Online https://medialjob.ro/jobs/it-security-architect-germania/

   Parteneri


montaj si reparatii acoperisuri